Vesa – din guide vid yrkandestationen

oktober 29, 2009 at 8:23 f m 1 kommentar

vs2

vs 

Flera västmanlänningar jobbar i bakgrunden för att kongressen ska flyta smidigt och för att ombuden ska kunna fullfölja sina uppgifter. Att utmejsla den framtida socialdemokratiska politiken för valvinst är ingen barnlek, tur då att Vesa Sandström finns till hands. Han bemannar en av de tolv yrkandestationer som finns utplacerade i anslutning till plenum. På en dator skriver ombuden in sina yrkanden och förslag på förändringar i partistyrelsens texter. Det underlättar för presidiet som annars har uppgiften att tyda ombudens olika handstilar och det underlättar för ombuden som enkelt kan föra över sina ändringsförslag från sin egen dator till yrkandestationen.

Berättelser om västmanlänningar som gör en insats för kongressen fortsätter senare idag. Monika Sundlin håller koll på ombudens tid i talarstolen, stay tuned!

/Anna N

Entry filed under: Uncategorized.

Dålig klädsel Var är kvinnorna?

1 kommentar Add your own

  • 1. Vesa Sandström  |  oktober 29, 2009 kl. 11:35 f m

    Idag torsdag har det varit riktigt bra med folk för att yrka, bifalla, stryka och ändra i partistyrelsens olika förslag. Detta måste då mena att våra kära kamrater ute i landet verkligen vill förändra och påverka, inga ja sägare här inte. Hoppas även på att kunna följa en het debatt under dagarana som kommer, men just nu är vi lite underbemannade vid stationerna. Och det är snabba beslut ibland.

    Svara

Lämna en kommentar

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Välkommen!

Den här bloggen handlar om den Socialdemokratiska jobbkongressen som går av stapeln i Stockholm den 28 oktober till den 1 november. Vi som skriver är kongressdelegationen från Västmanland. Välkommen att läsa, kommentera, skicka heja-rop, ställa frågor, komma med tips och följa vår kongressupplevelse!